Aarts Wandelreizen

Vind uw authentieke wandelreis in Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije

×

Waarschuwing

Alleen een beheerder kan berichten toevoegen.

Reiservaringen Santiago de Compostela (Caminho Portugues)

Hieronder vind reiservaringen van wandelaars die onze pelgrimstochten naar Santiago de Compostela hebben gelopen over de Portugese 'Caminho Portugues'.

Heeft u een leuke reiservaring toe te voegen? Neem contact met ons op en wij vermelden uw reiservaring erbij.

Terug van de Caminho Portuques vanuit Porto naar naar Santiago mei 2018

Dag Guus,

Wij hebben een supervakantie achter de rug! Het was zeker en vast een bijzondere leuke pelgrimstocht!
Het zonnetje liet het de tweede week wel grotendeels afweten, maar dat heeft ons niet belet om te genieten van al het moois onderweg!

In Porto in hotel Trindade werden we super onthaald, ook Frederico gaf ons met veel enthousiasme graag de nodige uitleg over de camino, om dan de volgende dag vol enthousiasme te vertrekken en te genieten van ons avontuur.
Taxi netjes op tijd, en hop, we waren vertrokken.

Bagagevervoer : keurig ter plekke gebracht in ons volgend verblijf. Dat maakte van ons wel een luxe-pelgrim ?.

De hele trip was het super belevenis, onze eerste echte wandelvakantie! Plannen voor een nieuwe wandelvakantie volgend jaar zijn er zeker ?!

Dank je om alles mooi te regelen voor ons!

Groeten, lil en Ludo


19/06/18
Terug van de Camino naar Santiago mei 2018

Dag Guus,

We hebben het goed gehad tijdens het verblijf in Portugal en Spanje. Tijdens eerdere vakanties waren we wandelaar, maar dit keer werden we opgewaardeerd tot pelgrim. Heel bijzonder. Over het algemeen uitstekende hotels onderweg. Misschien we nog geinspireerd om meer te vertellen (en te schrijven). En we gaan vast nog wel meer van dergelijke tochten maken.

Groet,

Klaas en Tonny.


19/06/18
Terug vanuit Santiago mei 2018

Beste Guus,

Gisteren zijn we teruggekomen van een zeer ontspannen en mooie week wandelen! We hebben echt geboft met het weer, dat gelukkig minder regenachtig was dan voorspeld (en qua temperatuur een stuk aangenamer dan in Nederland).

We zijn erg tevreden over de organisatie door Aarts! Alles was perfect geregeld en is vlekkeloos verlopen, waarvoor dank!! 

Groet, 
Lisanne & Leslie


19/06/18
Terug van de fietstocht naar Santiago, mei 2018

Hallo Guus,

We vonden de tocht geweldig! En die Portugezen: wat een heerlijke mensen! Na een verdwaaltocht had Bunno niet veel stroom meer in zijn accu en op die stille middaguren was alles dicht. Bij een verdwaalde boerderij in Aqualonga kregen we stroom, koffie en zoenen van een heerlijk stel mensen!

En natuurlijk hebben we de halve wereld op onze weg ontmoet. Het nadeel van fietsen is wel dat het allemaal wat vluchtiger is dan wanneer je loopt, maar dat laatste zou ons toch niet gelukt zijn. Francisco heeft ons voorzien van een prachtig setje fietsen, helemaal top. We misten alleen een standaard, die zat er niet aan, maar misschien (en waarschijnlijk) zal dat om een of andere technische reden niet kunnen).

De hotels waren voor ons ook prima: waar het bij een wat minder was werd het bij de ander wel weer gecompenseerd. Wat wij lastig vonden waren de late etenstijden, je komt toch meestal redelijk moe in je hotel aan en wilt ook niet te laat naar bed. Maar goed: 's lands wijs, 's lands eer en dat zal daar wel niet anders worden. Overigens hoorden we van anderen hetzelfde.

Al met al: ik had het niet willen missen. En het is heel goed georganiseerd: duidelijke bewegwijzering, Portugal Green Walks weet hoe ze met gasten moet dealen en Francisco
is een gouden greep. Beiden zeer servicegericht! En Porto vond ik prachtig, Santiago is mij te vol.

Je spreekt José ws. nog wel: wil je hem en Francisco de hartelijke groeten van ons doen; ik geloof niet dat hij ons vergeten is.

Jij ook bedankt voor al het meedenkwerk van tevoren en misschien spreek ik je nog, ons volgende doel is Lapland om daar met sledehonden te gaan stoeien.

Hartelijke groet,

Bunno en Bep 


19/06/18
Pelgrimstocht naar Santiago, een terugblik, mei 2018

Goedemorgen Guus,

We hebben een prachtige pelgrimstocht gehad. Alles was perfect geregeld.

Onderweg hebben we fijne gesprekken gehad met mede pelgrims.

De conclusie is dat we het zeker nog een keer gaan doen.

Vriendelijke groeten

Terry en Dik


30/05/18
Terug van de wandelreis van Porto naar Santiago de Compostela was een bijzondere ervaring. april 201...

Hallo Guus, naar aanleiding van je verzoek hierbij een ‘nabeschouwing’ van onze pelgrimage van Porto naar Santiago.

De wandelreis van Porto naar Santiago de Compostela was een bijzondere ervaring. 
We waren blij met het vervoer per auto van het centrum van Porto naar de rand van deze stad. Daar kregen we al snel te maken met het wandelen op drukke, tussen lange muren gelegen, wegen. Trottoirs waren daar uiterst smal of ontbraken zelfs. Goed uitkijken was van levensbelang. Gelukkig waren we hiervoor gewaarschuwd en was dit in volgende etappes nauwelijks van toepassing. De camino was overal goed gemarkeerd met gele pijlen. We hebben genoten van de afwisseling van dorpjes, landschappen en natuurgebieden. In de dorpjes werden we steevast verwelkomd met hondengeblaf en hanengekraai. Het weer zat mee; met in het algemeen temperaturen tussen 15 en 18 graden was het goed wandelen. Alleen op de tweede dag liepen we met een poncho. Vanwege het ontbreken van langdurige regenval hoefden we nergens door water te lopen. Het parcours was in het algemeen goed beloopbaar (wandelen in de Voerstreek en Ardennen is vergelijkbaar). De etappe Ponte de Lima - Cossourado was, zoals aangekondigd, de zwaarste. Opvallend was dat zich hier ook fietsers aan de steilste helling waagden, echter wel met de fiets op de schouder! De voorlaatste wandeldagen werden we voor het eerst met warm weer geconfronteerd; bij aankomst in de etappeplaatsen smaakte het bier daarom extreem goed. De laatste kilometers op de etappe Padron - Santiago de Compostela groeide de tevredenheid over de verrichte inspanningen en de echte ontlading kwam op het plein voor de kathedraal.
Al met al was het een mooie wandelreis met een overzienbaar aantal wandeldagen van acceptabele afstanden. 
Wat betreft de onderkomens onderweg kan worden gesteld dat die in het algemeen van redelijke tot goede kwaliteit waren. Hetzelfde kan worden gezegd over de diners (inclusief de wijnen) die werden geserveerd. Alleen Casa do Pinheiro in Ponte de Lima (moeilijk te vinden door verwarrende nummering van huizen) en Hostal Expo in O Porrino vonden we onder de maat. Daarbij doelen we dan op sfeer en inrichting. Het eten in hotel Scala in Padron was gewoon slecht. 
In Portugal en Spanje werden we bijna overal even vriendelijk ontvangen en bejegend.
We kunnen met tevredenheid terug kijken op de pelgrimage en de wijze waarop die was georganiseerd. De routebeschrijving en de daarin opgenomen tips hebben daar ongetwijfeld aan bijgedragen. Van blaren of andere ongemakken hebben we geen last gehad.
 Met dank en groeten,
Gaby, John en Manuel


30/05/18
Terug van de Camino naar Santiago, april 2018

Hallo Guus,

Ik heb een mooie Camino gehad. Mooie ervaring om dat eens mee te maken. Hotels waren prima en contact met Freddy in Porto vond ik erg nuttig en leuk. Fijn dat ik zijn telefoonnr had want de taxi voor de transfer kwam niet opdagen. De chauffeur bleek pech te hebben. Is goed opgelost. De etappes waren goed gekozen, alleen die tussen Barcelos en Ponte de Lima was met 33 km wel erg lang. De reisgids die Freddy meegaf was heel nuttig. Ik kon alle hotels gemakkelijk vinden. Kortom, een fijne en goed georganiseerde reis. Dank daarvoor.

Groeten 

Ruud Okker


30/05/18
Terug van de Camino naar Santiago, een van de 8 deelneemsters, april 2018

Dag Guus,

Alles goed met jou? Leuke vakantie gehad in Zuid Spanje?

Ik moest jou effectief nog verslag uitbrengen maar ik ben helemaal geen rapportenschrijfster:

Maar goed, ik ben het je wel verschuldigd want je hebt veel veranderingen moeten uitvoeren en je hebt wel het recht om te weten dat het een geslaagde reis was desondanks het slechte weer:

Ik vraag hiebij aan de andere reisgenoten om jou een e-mail te sturen met hun indrukken.  Hieronder alvast mijn impressies:

  • Logies:  goede prijs/kwaliteit
  • Maaltijden:  Goed prijs/kwaliteit maar dikwijls hetzelfde
  • Organisatie:  perfect behalve de shuttle van de laatste dag waar ik zelf contact heb moeten opnemen met Portugese contactpersoon
  • Aartswandelreizen heeft blijkbaar een heel goede naam onder de Camino’s !  Het staat garant voor goede organisatie en begeleiding

Hartelijke groeten,

Martine


30/05/18
Camino Portuques; Een geslaagde pelgrimstocht, april 2018

Hallo Guus

We zijn inmiddels alweer 2 weken terug.

Het was een geslaagde pelgrimstocht. Al dacht ik dat een pelgrimage meer lijden was.

We hebben heerlijk gewandeld en de hotels waar we verbleven waren uitstekend.

De communicatie verliep prima, overal werden we verwacht.

We hebben wel elke dag regen gehad, maar er was maar één dag bij dat het heel de dag regenende.

Veel mensen ontmoet en leuke en interessante gespreken gehad.

Dit smaakt naar meer. Bedankt voor de organisatie en misschien tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet Astrid en Toon


30/05/18
De Pelgrimstocht naar Santiago de Compostela,een korte evaluatie, maart 2018

Beste Mr Aarts,

Ben geen grote schrijver maar hier een korte evaluatie van de reis. Heel positief, mooie slaapgelegenhedenheden , vriendelijke mensen , nog meer in
Portugal dan in Spanje, overal lekker gegeten,
Mooie route , portugese inderdaad veel mooier dan in Spanje, veel autostrades in Spanje, wegomlegging laatste dag waardoor 2 km meer stappen en een mineure aankomst in santiago door het vele volk in de stad, vooral toeristen ( semana sancta) en de werken aan de kathedraal...

 

Buiten de periode die we zelf hadden gekozen, koud en nog geen vegetatie, al bij al nog geluk gehad met de regen , 1 nm druipnat bij aankomst in hotel duarte, zeer goede ervaring.
Punten ter verbetering vatbaar :
Hoel in ponte de lima stoorbaar licht en ventilator snachts
Santiago de compostela meer informatie in verband met missen en dergelijke, plus adres voor document, eventueel plan van santiago, we hadden liever wat meer tijd gehad in SANTIAGO
Fijne paasmaandag!
Myriam Verhaeghen


30/05/18
De Pelgrimstocht naar Santiago de Compostela,een zeer geslaagde wandelvakantie. oktober 2017

Beste Guus,

 

Wij hebben een zeer geslaagde wandelvakantie gehad. Na vele jaren in herbergen en niet weten waar je de nacht door zou brengen, was dit voor ons wel fantastisch! Dat begon direct al in Porto, aardige mensen die ons wegwijs hebben gemaakt en gebracht hebben naar ons startpunt. De weersomstandigheden waren voor deze wandeltocht heel goed. Kortom, voor herhaling vatbaar! 

Met vriendelijke groet,

Yvonne Marring


01/04/18
Terug van de Camino naar Santiago, oktober 2017

Goedemorgen Guus, 

 
Het heeft even geduurd maar zie onderstaand verslag.
 
Het was een zeer mooie fantastische onvergetelijke ervaring. Ik heb genoten van de omgeving, echt gaaf, mooi en spectaculair. Bijzondere ontmoetingen, leuke gesprekken, aardige behulpzame lokale mensen. Vooral geleerd om mijn eigen weg re volgen ook al betekende dat ik vooral alleen liep. Dat was mijn uitgangspunt voordat ik startte.
Ik was blij met de vooraf genomen beslissing om twee wandelwagen in te korten. Max 25 km per dag was ruim voldoende en goed te doen. Ondanks de gele pijlen en jacobs schelpen om de route mee te duiden, verdwaalde ik. Uiteindelijk de keuze gemaakt om een taxi te vragen in een restaurant die mij weer op de caminho heeft afgezet.
De hotels waren prima en goed te vinden. Vooral de kleinere hotels zoals in Arcos en Cossourado was het heerlijk vertoeven!! 
 
Tevens ben ik goed voorgelicht door jou en door jouw Portugese collega. Fijn en bedankt!!
 
Groetjes Chantal 

 


03/12/17
Terug van de kustweg over de Caminho Portuques, oktober 2017

 

Hallo Guus
 
Wij zijn inmiddels weer thuis. Wij willen heel jouw hartelijk danken voor de geweldige wandeltocht die wij mede door je organisatie hebben mogen maken. Alles was door jouw perfect georganiseerd.
Voor ons een geweldige beleving en een nieuwe start.  Wij willen ook je contactpersoon in Spanje bedanken voor zijn persoonlijke benadering.
Nogmaals bedankt en hopelijk bij  goede gezondheid tot een volgende keer.
Jan en Berty

 


22/10/17
Terug van de Camino naar Santiago, juli 2017

Dag Guus,

De Camino zit er op en ik had beloofd nog even wat feedback te geven.

Allereerst kijk ik terug op een mooie en geslaagde Camino vanuit Porto. Vooral het Portugese deel is erg mooi. Heel goed georganiseerd, de route informatie, de briefing. Ondanks alle route aanduidingen terplekke vond ik het gps bestand ook erg handig. Bagagetransport was prima geregeld. Van de upgrade naar 4-sterren hotels had ik absoluut geen spijt, er zaten enkele juweeltjes tussen ( Casa dos assessos, Mercearia da Vila). De overige hotels waren OK .
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben hoor ik dat graag.

Groeten,

Roger Wouters


11/10/17
De pelgrimstocht naar Santiago,een verslag van drie vriendinnen, september 2017

 

Beste Guus,

Het was een geslaagde vakantie.
De reis heb ik als goed georganiseerd ervaren, Aarts heeft mij goed geïnformeerd voor vertrek.
Ik ben in Valenca, vlakbij de Spaanse grens begonnen en heb 6 wandeldagen gehad. Ik vloog naar Porto, om bij het beginpunt te komen, heb ik de geadviseerde busreis geboekt. Dit kun je eenvoudig regelen via internet, ook voor de terugreis. De hotels waren altijd netjes, zelfs in een hotel wat als minder te boek stond.
Bij 2 hotels waren de maaltijden wel minder, bij 1 hotel zelfs slecht.(ik ben een makkelijke eter, mag eenvoudig zijn, als het maar goed is) ik had hotels inclusief maaltijden geboekt. Achteraf gezien had ik dit liever niet gedaan, omdat je overal eigenlijk makkelijk kunt bestellen en je dan wat meer keuze hebt. Het bagagevervoer was perfect, heel fijn! Het wandelen is mij heel goed bevallen, de eerste dag heb ik een alternatieve route gekozen om niet langs de snelweg te hoeven lopen. De routes waren qua lengte goed, niet te lang, maar ook niet te kort. De omgeving vond ik mooi om doorheen te wandelen, ik was alleen op vakantie, ik vond het heel prettig om alleen te kunnen lopen, maar er zijn veel mensen onderweg, er is aanspraak op de route, maar dit heb ik niet als storend ervaren. Soms is het ook leuk om andere wandelaars te spreken, je bent immers op weg naar Santiago. Ik ben in Santiago een dag langer gebleven, voordat ik via Porto naar Amsterdam ging. Ik heb het heel leuk gehad. Het weer zat enorm mee, zonnig maar niet te warm. Ik kijk er met plezier op terug en kan iedereen de camino portugues aanraden! Misschien dat ik nog eens ga, maar dan wat meer wandeldagen inplan.

Met vriendelijke groeten,

Carmen Bakker

 


11/10/17
Dagverslag van de pelgrimstocht naar Santiago, september 2017

 

Verslag van Greta en Jacqueline 13 september tot 22 september.

 

Dag1 Start Ponte de Lima … Vandaag een redelijk zware tocht, veel gezien , gelachen, leuke mensen ontmoet in een prachtige omgeving. Na heel wat kilometers zijn we moe maar voldaan...

Dag 2 Heerlijk overnacht in Casa da Capela, en een wat kortere en makkelijker begaanbare weg naar Valenca. Op ons gemakje gewandeld ,wederom een prachtige route. Dus alle tijd om te lunchen .

Dag 3. Totaal vandaag ongeveer 22 km. Prachtig weer om te lopen. Om de stad uit te komen dwars door Fortaleza de Valenca ( een burcht om het stadje) om vervolgens de brug over te lopen naar Spanje. Er wordt een alternatieve route geadviseerd ivm een industrieel gebied, is voor deze postduiven best een uitdaging. Maar wederom gelukt ! Met toch wel iet wat zere voeten op het terrasje aan de tapas..

Dag 4. Vandaag een lange dag met einddoel Arcade ,dus vroeg vertrokken, en dan kom je erachter dat veel mensen om 8.00 uur moeten vertrekken uit hun Hostel . Dus een drukte met wandelende pelgrims . We ontmoeten steeds meer medewandelaars met allemaal hun mooie verhalen. Zo ontmoeten we een groep Kidney pelgrims, mensen die met hun lichamelijke problemen ieder op hun eigen tempo/kracht de tocht lopen. Inspirerend!!

Dag 5 op weg naar Pontevedra. Vandaag een wat kortere route, wat ons heerlijk lijkt omdat de vermoeidheid toch voelbaar is. We verlaten Arcade over een middeleeuwse brug om vervolgens door een labyrint van kleine straatjes door Ponte Sampayo onze weg te vervolgen. Daarna door de wijn en boomgaarden richting Pontevedra. Halverwege koffie met de al vroeg aangeschoten locale bevolking (het is tenslotte zondag) Rond 13.00 uur komen we aan op plaats van bestemming , tijd voor Tapas

Dag 6. Vandaag vroeg vertrokken in de schemering en heel de dag wat druilerig regenachtig weer gehad. Het wordt een lange dag , maar we zijn natuurlijk in topvorm dus .. Onze favoriete medewandelaar een Canadese Indiër , komen we alweer snel tegen, en al buigend begroet hij ons zoals elke dag met: goodmorning ladies, " stay safe, stay beautiful".

Dag 7. De dag begint met een goed ontbijt We beginnen er aardig routine in te krijgen. 8.15 uur aan de wandel en onderweg koffie , verse jus een banaantje en stempels vergaren op de meest bijzondere en grappige plekken zoals bv In kerkjes, schuurtjes, huiskamers en garageboxen omgetoverd tot café hoe creatief.....Morgen onze laatste wandeldag en stiekem mag onze trip nog best wat langer duren..

En dan is er dag 8. En realiseren wij ons wat een bijzondere trip wij hebben gemaakt . Want wat hebben we gelachen en afgezien met al onze grappige ,bijzondere en mooie medepelgrims. De laatste dag is best zwaar 23 km klimmen en dalen , ruim 7 uur gewandeld met korte pauzes . En dan is daar Santiago en sluiten we aan in een rij voor ons laatste stempeltje. Wachttijd 2 uur....maar het was het waard .We hebben mede dankzij jullie organisatie een geweldige ervaring gehad en gaat er zeker nog een vervolg komen.

Jacqueline en Greta

 


11/10/17
Lopen van Porto naar Santiago.Het is voor mij een bijzondere, heel positieve ervaring geweest. Septe...

Beste Guus,


Mijn tocht naar van Porto naar Santiago is voor mij een bijzondere, heel positieve ervaring geweest.
Allereerst dank voor je advies om als 'single wandelaar' de Caminho Central te kiezen en niet denog rustiger route langs de kust, die ik oorspronkelijk in gedachten had.
Wel heb ik de eerste dag naar Arcos iets anders ingevuld; ik ben met de metro naar Matosinhos gegaan om langs de kust en Vila do Conde naar Arcos te lopen. totaal zo'n 32 km maar heel erg de moeite waard, vond ik.
Van het wandelen door de gevarieerde prachtige natuur en de veelal historische stadjes heb ik enorm genoten. De lengte van de wandelingen per dag was prima, genoeg tijd en energie over om rustig op de plek van aankomst rond te kijken. De accommodaties, ontbijten, de ontvangst in Porto en bagagevervoer: allemaal uitstekend. Het fijnste vond ik de centraal gelegen/in de buurt van herbergen gelegen hotels, zodat het wat makkelijker was later op de dag met andere pelgrims een drankje te drinken of hapje te eten. Het strandje in Arcade was een echte verrassing en het thermaalbad bij het hotel in Caldas de Reis (met een foto van 'onze' bollenvelden boven mijn bed:-) ) absoluut top.
Santiago de Compostela was na 12 dagen voornamelijk natuur overweldigend druk, maar ook indrukwekkend. Twee uur in de rij moeten staat voor mijn certificaat, maar daarmee wel een tastbare herinnering aan deze prachtige tocht.
Dank je wel, Guus, voor de goede organisatie!
Helen


11/10/17
Van Porto naar Santiago, een terugblik op een mooie vakantie, juni 2017

Hallo Guus,

We zijn gisteren terug gekomen uit Spanje. We hebben een mooie vakantie gehad, genoten van de wandelingen, van het afwisselende landschap, van de overnachtingsplaatsen ( met de twee quinta's met stip bovenaan, en ook het hotel in Ponte de Lima was super), van de contacten met andere wandelaars en de zon. De eerste week was het bloedheet :)), daarna heel aangenaam.

Bedankt voor de goede organisatie, alles verliep super!

Met vriendelijke groet

Lidy


07/07/17
Terugblik op een geweldige vakantie over de kustroute naar Santiago, juni 2017

Goedemorgen Guus,

Cathrien gaat er zeker ook nog iets over vermelden maar het was een geweldige wandelvakantie. Mooie wandelpaden, plaatsen, dorpen, kustgebieden, druiven gebieden, bossen waar we doorliepen en mensen die we hebben ontmoet tijdens de wandelingen waren geweldig.

Goed verzorgde hotels/ accomodaties waar we verbleven. Ook het eten was in zijn algemeenheid goed.

Geen op en aanmerkingen wat mij betreft. Wat misschien handig is te vermelden voor deelnemers of drank inclusief is bij het diner.Dat was n.l. in het begin onduidelijk voor ons. Als snel bleek dat een drankje, fles wijn bij het eten erbij in zat.

Uiteraard was soms de ene locatie net iets beter dan de andere locatie maar dat werd dan vaak gecompenseerd door de meer dan vriendelijke ontvangst en het heerlijke eten wat er dan was. 

De bedden en het sanitair was prima.

 Wat ik soms wel had dat ik dacht: het zou fijn zijn dat ik zou weten hoeveel km ik nog moet lopen.  Soms stond het erbij maar niet altijd.

In de beschrijving is dat m.i. makkelijk op te nemen.

 Ook fijn dat jullie vermelden waar winkels; koffie en winkelgelegenheden, rust gelegenheid zijn. Misschien nog een aanvulling om te verrmelden is de regelmatige mogelijkheid onderweg om water te tappen (uit de natuurlijke bronnen) waar we zeker gebruik van hebben gemaakt. Fijn dat de bagage kon/kan worden vervoerd.

Al met al voor mij/ons een prima vakantie.

De wandel beschrijvingen in de vorm van een boekje met foto's vond ik erg goed.

Dank voor de goede zorgen, ook voor uw collega in Portugal.

Mvg

Tobina Bloemsma

en zeker ook namens Cathrien maar die schrijft misschien nog een aanvulling.


07/07/17
Terug van de pelgrimstocht naar Santiago, juni 2017

Beste Guus.

Wij willen je hartelijk danken voor de goed verzorgde reis van Porto naar Santiago.

We hebben heerlijk gewandeld en zijn in goede conditie aangekomen in Santiago de Compostella.

 

Ik vond alle hotels top op één na. : het hotel in O Porrino. sterk verouderd hotel, kamer lag aan de kant waar ook tot 22.30 uur de airco van het restaurant was. Lawaaiig. Helaas was er op dat moment geen andere kamer ter beschikking.

We hadden fantastische kamers in Quinta de Cancela én in  Ponte de Lima.

Heerlijke rustdag in Casa de Capela.

Overal waar het eten bij in zat was het uitstekend verzorgd.

Ook de ontbijtjes waren goed verzorgd.

Bagagevervoer is zonder problemen verlopen. Ook als we wat vroeger aankwamen dan was het al gearriveerd.

Al met al een zeer geslaagde manier van reizen voor ons.

 

Hartelijk dank voor al je hulp, en ook op het moment dat wij een vraag hadden op hemelvaartsdag en je ons toch terugbelde hebben we zeer gewaardeerd.

 

Hartelijke groet,

 

Irma en Karel


07/07/17
 
Powered by Phoca Guestbook