Aarts Wandelreizen & Wandelvakanties

Authentieke wandelreis, trektocht of pelgrimstocht in Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije

Cookie beleid

Wandelreizen geannuleerd en/of verplaatst!

In verband met de uitbraak van het Corona virus zijn veel reizen voor de korte termijn geannuleerd. We proberen met alle macht reizen te verplaatsen naar hopelijk betere tijden, wellicht al de zomer, najaar of in sommige gevallen 2021. Dit doen we in nauw overleg met de lokale contactpersonen, die de situatie in hun land goed kennen. Daarnaast is er bij verplaatsing de medewerking nodig van de vliegmaatschappijen om kosteloos te kunnen omboeken. Uiteraard moet ook u in de gelegenheid zijn om de reis op een ander moment te doen plaatsvinden. 

Indien u een reis bij ons heeft geboekt of andere vragen heeft, kunt u ons een email sturen. Houdt u voor het antwoord daarbij rekening met een iets langere wachttijd, dan u misschien van ons gewend bent. 

Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor u als reiziger een ongebruikelijke en onzekere periode is. Dit geldt ook voor ons als reisorganisator van individuele wandelreizen. Wij doen ons best iedereen op de hoogte te brengen en te houden en met passende oplossingen te komen.

Wij wensen iedereen veel sterkte en vooral gezondheid!

Guus Aarts

Aarts Wandelreizen