Aarts Wandelreizen & Wandelvakanties

Authentieke wandelreis, trektocht of pelgrimstocht in Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije

Cookie beleid

 

Wandelmagazine aanbieding

 

Wandelreizen Griekenland

Een 9 daagse individuele wandelvakantie over Kythira, het geboorte-eiland van Aphrodite. Tijdens deze trektocht leert u het Griekse eiland Kythira in al haar facetten kennen. Kythira, gelegen ten zuiden van de Peloponnesos en ten noorden van Kreta, is een ongekend wandelparadijs. U kunt deze wandelvakantie ook op maat laten maken of u kiest voor een variant van 11 dagen over het noordelijk deel van het eiland of een 9 daagse variant over het zuidelijk deel.

Lees meer...

Het noorden van Kythira kenmerkt zich door ruige natuur, verlaten ruïnedorpjes, rust en leegte. Om wandelaars met een voorkeur voor minder zware dagtochten enthousiast te maken voor het mooie eiland Kythira in Griekenland, hebben wij 2 nieuwe individuele trektochten samengesteld.

Lees meer...

Om wandelaars met een voorkeur voor minder zware dagtochten enthousiast te maken voor Kythira, hebben wij voor het wandelseizoen van 2014 twee individuele trektochten samengesteld: Rondje Noord (11 dagen) en Rondje Zuid (9 dagen). Zuid-Kythira kenmerkt zich door haar glooiende landschappen, met de hoofdstad Chora en de badplaats Kapsali die gecultiveerder is. 

Lees meer...