Aarts Wandelreizen, Wandelvakanties & Pelgrimstochten

Wandel een authentieke wandelreis, trektocht of pelgrimstocht in Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije

Aarts Wandelreizen

Een kleinschalige en gespecialiseerde reisorganisatie, die individuele wandelreizen aanbiedt naar onbekende streken in Portugal, Spanje, Turkije en op het kleine Griekse eiland Kythira.

 

Over Aarts Wandelreizen

Met Aarts Wandelreizen gaat u naar niet alledaagse en authentieke bestemmingen in onbekende en vaak nog ongerepte gebieden die andere reisorganisaties misschien wel links laten liggen. U komt op bijzondere plaatsen waar u kunt genieten van de schoonheid van de natuur en de rijkdom van de cultuur.

Aarts Wandelreizen is actief sinds 2011 en maakt zoveel mogelijk gebruik van karakteristieke accommodaties, waar aandacht is voor de gasten en waar u kunt proeven van de lokale sfeer, de regionale keuken en producten uit de streek. Wij organiseren voornamelijk trektochten, waarin u loopt van plaats tot plaats en daardoor elke keer in een andere omgeving terecht komt. De wandelingen zijn over het algemeen niet te zwaar en goed te doen voor de gemiddelde wandelaar.

Dankzij de persoonlijke service en aandacht zijn er inmiddels vele wandelaars die een vervolg hebben gegeven aan hun eerste ervaring en een vervolg wandelreis hebben geboekt en daarover ook een bericht geplaatst op een van de reiservaringen pagina's. 

Over Guus Aarts

guus aarts

De eigenaar (Guus Aarts) is van huis uit trainer/adviseur. Daarnaast is hij reisleider geweest bij Activa Tours en Cycle Tours, organisatoren van onder meer wandel- en fietsvakanties. Hij heeft een grote interesse in de bestemming, haar geschiedenis, de landschappen, de mediterrane cultuur en vooral het wandelen.

Door deze wandelvakanties aan te bieden leert hij de reiziger op een andere manier de bestemming kennen. Hij werkt daarvoor in Portugal samen met lokale Portugese 'groene' reisorganisaties en een enkele keer met een lokale Nederlandse accommodatiehouder. Dit geldt ook voor Spanje en Griekenland, van wie de laatste bewoner onlangs een prachtig wandelboek heeft geschreven over het kleine eiland Kythira. Een bestemming die ook wordt aangeboden.

Sinds begin 2014 heeft Aarts Wandelreizen ook een Turks/Nederlandse reisorganisatie aan de samenwerkingslijst toegevoegd. De wandeling vanuit Antalya over het beroemde Pauluspad is daarvan het resultaat. In 2015 werd het pakket uitgebreid met reizen op de Azoren, Andalusië en meer mogelijkheden voor de Caminho Portuques. Ook nieuw is een reis langs de Spaanse grens in de Portugese provincie de Alentejo. 

 

Privacy Wet, AVG

Waarschijnlijk weet u dat per 25 mei 2018, de nieuwe Europese privacywet ingegaan is onder de naam AVG.

Wat betekent dat voor u en Aarts Wandelreizen? Uw gegevens worden dan nog meer beschermd en alleen gebruikt voor het doel waarvoor het bedoeld is. Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor beantwoording en uw telefoonnummer alleen voor contact rond vragen. Op deze bestanden zijn extra beveiligingen geplaatst tegen onbevoegde toegang. Verder wordt alleen dat bewaard wat wettelijk nodig is voor bijvoorbeeld de belastingdienst.

 

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, de VvKR

Aarts Wandelreizen is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via deze vereniging bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Kijk eens naar deze promotiefilm: VvKR

Elk VvKR lid is verplicht om bij pakketreizen een reisgarantie aan te bieden aan haar leden. Aarts Wandelreizen maakt gebruik van een derdengeldenregeling via de STO. Zie verder ook de reisvoorwaarden.

Van april 2014 tot april 2015 is Guus Aarts voorzitter geweest van het bestuur van de VvKR.

Aansprakelijkheid

Aarts Wandelreizen is voor wat betreft zijn bedrijfsaansprakelijkheid verzekerd via AON Verzekeringen gevestigd te Breda.