Aarts Wandelreizen & Wandelvakanties

Authentieke wandelreis, trektocht of pelgrimstocht in Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije

Cookie beleid

 

Wandelmagazine aanbieding

 

Wandelreizen Spanje

 

NIEUW: Wandel van Santiago de Compostela naar Finisterre of Muxia.

Wie na een van onze verschillende pelgrimstochten eindelijk in Santiago de Compostela is aangekomen en nóg verder wil lopen om te eindigen bij “het einde van de wereld”, bestaat de Camino Finisterre. Ook als u deze 7 of 9 daagse reis apart wilt boeken, kan dat sinds kort via ons geregeld worden!

Traditioneel gezien ontdoet de pelgrim in Finisterre zich van zijn oude kleren als een symbolische daad van vernieuwing. Tijdens deze tocht gaat u in de voetsporen van de pelgrims die nog geen afscheid wilden nemen en een nieuw einddoel wilden na het bereiken van Santiago de Compostela. Via deze pelgrimstocht op de Camino naar Finisterre gaat u op weg naar de onmetelijke oceaan, de deur naar een andere wereld... 

Lees meer...

Wandelen in Spanje

De Alpujarras - Wandelreis in Andalusië - Een 8 daagse individuele wandeltocht door de Sierra Nevada met vertrek vanuit Granada, langs de kleine en authentieke bergdorpjes van de Alpujarras zoals: Pitres, Berchules, Yegen en Trevelez.........

Lees meer...

Wandelvakantie in de Sierra Aracena, Andalusië Spanje

Een 8-daagse individuele wandelreis in Andalusië. Welkom in het nationaal park Sierra de Aracena y Picos de Aroche, onderdeel van de Sierra de Morena ten noordwesten van Sevilla. Dit schitterende gebied met zijn glooiende heuvels en witte dorpjes ligt ten westen van de Sierra Morena, de langste bergketen van Spanje. Met zijn 40.000 inwoners op een gebied van 3000 vierkante kilometer is het een ideale bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers die het hectische leven willen ontvluchten.

Lees meer...

Wandelen in Spanje

 De Route van het Kalifaat oftewel Olijfroute.

Deze verbindt Cordoba met Granada, de belangrijkste steden uit de tijd van de Arabieren. Deze wandelroute neemt u mee door de geschiedenis van Andalusië van de Moorse overheersing naar de katholieke verovering van het koninkrijk Granada in 1492.

Naast de historie is voldoende tijd om om u heen te kijken en te genieten van de natuur van dit prachtige ruige landschap van dit deel van Andalusië.

Lees meer...

Wandelen in Spanje

Wilt u wandelen en cultuur? Boek dan deze 8-daagse individuele wandelvakantie en trektocht 'In het Spoor van de Moor'. U loopt van de bekende stad Ronda naar Antequera door spectaculaire natuurgebieden van Andalusië in Zuid-Spanje: Culinaire wijn en olijfolie proeverijen en genieten van de lekkerste gerechten. Na elke wandeling heeft u de mogelijkheid voor een culturele of culinaire excursie.

Lees meer...