Aarts Wandelreizen, Wandelvakanties & Pelgrimstochten

Wandel een authentieke wandelreis, trektocht of pelgrimstocht in Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije

Wandelreizen Spanje

In Spanje bieden wij wandelreizen aan door Noord en Zuid Spanje. Ontdek Andalusië of de sierra Aracena of loop over de Camino Finisterre als aanvulling op een pelgrimstocht naar Santiago de Compostela.

NIEUW: Wandel van Santiago de Compostela naar Finisterre of Muxia.

Wie na een van onze verschillende pelgrimstochten eindelijk in Santiago de Compostela is aangekomen en nóg verder wil lopen om te eindigen bij “het einde van de wereld”, bestaat de Camino Finisterre. Ook als u deze 7 of 9 daagse reis apart wilt boeken, kan dat sinds kort via ons geregeld worden!

Traditioneel gezien ontdoet de pelgrim in Finisterre zich van zijn oude kleren als een symbolische daad van vernieuwing. Tijdens deze tocht gaat u in de voetsporen van de pelgrims die nog geen afscheid wilden nemen en een nieuw einddoel wilden na het bereiken van Santiago de Compostela. Via deze pelgrimstocht op de Camino naar Finisterre gaat u op weg naar de onmetelijke oceaan, de deur naar een andere wereld... 

Lees meer...

Wandelen door de Sierra Aracena in Andalucie van Spanje

Wandelvakantie in de Sierra Aracena in Andalusië

Een 8-daagse individuele reis in Andalusië. Welkom in het nationaal park Sierra de Aracena y Picos de Aroche, onderdeel van de Sierra de Morena ten noordwesten van Sevilla. Dit schitterende wandelgebied met zijn glooiende heuvels en witte dorpjes ligt ten westen van de Sierra Morena, de langste bergketen van Spanje. Met zijn 40.000 inwoners op een gebied van 3000 vierkante kilometer is het een ideale bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers die het hectische leven willen ontvluchten.

Lees meer...