Aarts Wandelreizen, Wandelvakanties & Pelgrimstochten

Wandel een authentieke wandelreis, trektocht of pelgrimstocht in Portugal of Spanje

altPelgrimstochten naar Santiago de Compostela

Benieuwd naar de mogelijkheden om een pelgrimstocht te lopen naar Santiago over de wandelroute 'Camino de Santiago' vanuit Portugal, lees dan verder.

Deze pagina geeft een overzicht van alle wandeltochten naar Santiago de Compostela die wij aanbieden over een van de mooiste wandelroutes die er vanuit Portugal naar Spanje te vinden zijn.

Wandel de 'Pelgrimstocht naar Santiago de Compostela' 

Aarts Wandelreizen organiseert verschillende pelgrimstochten waarbij u verblijft in verschillende accommodaties, van eenvoudig tot redelijk luxueus en veelal als u dit wenst met diners. Lunchmogelijkheden zijn er veel onderweg en wilt u in de middag warm eten, dan kan dat ook. Veel restaurants hebben een pelgrim menu. Ook is er een pelgrimtocht naar het Finisterre, beter bekend als het 'Einde van de wereld'.

Individuele pelgrimstochten naar Santiago de Compostela

Wij hebben een drietal individuele pilgrimstochten ontwikkeld van 8, 10 en 14 dagen waarbij u slaapt in 2 en 3 sterren hotels. Elke pelgrimstocht is op basis van half pension, waar u verschillende onderdelen kunt bij bestellen. Ter plekke krijgt u een uitgebreid Engelstalig routeboek uitgereikt met daarin alle praktische informatie en tips ter voorbereiding van uw pilgrim tocht naar Santiago.

 pelgrimstochten naar Santigao | Wandelreis over de Camino del Norte" href="index.php?option=com_content&view=article&id=121:individuele-pelgrimstochten-naar-santiago-de-compestela&catid=8:reisaanbod-wandelreizen-portugal-griekenland-spanje&Itemid=26" target="_self">Klik hier voor meer info over onze individuele pelgrim tochten naar Santiago de Compostela

Meer weten over onze pelgrimstochten ?

 Als u nog vragen heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw pelgrimstocht.