Aarts Wandelreizen, Wandelvakanties & Pelgrimstochten

Wandel een authentieke wandelreis, trektocht of pelgrimstocht in Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije

altPelgrimstochten naar Santiago de Compostela

Benieuwd naar de mogelijkheden om een pelgrimstocht te lopen naar Santiago de Compostela en de wandelroute 'Camino de Santiago' vanuit Portugal te lopen, lees dan verder.

Deze pagina geeft een overzicht van alle wandeltochten naar Santiago de Compostela die wij aanbieden over een van de mooiste wandelroutes die er vanuit Portugal naar Spanje te vinden zijn.

Wandel de 'Pelgrimstocht naar Santiago de Compostela' 

Aarts Wandelreizen organiseert verschillende pelgrimstochten waarbij u verblijft in verschillende accommodaties, van eenvoudig tot redelijk luxueus en veelal als u dit wenst met diners. Lunchmogelijkheden zijn er veel onderweg en wilt u in de middag warm eten, dan kan dat ook. Veel restaurants hebben een pelgrim menu. Ook is er een pelgrimtocht naar het Finisterre, beter bekend als het 'Einde van de wereld'.

Individuele pelgrimstochten naar Santiago de Compostela

Wij hebben een drietal individuele pelgrimstochten ontwikkeld van 8, 10 en 13 dagen waarbij u slaapt in 2 en 3 sterren hotels. Deze pelgrimstochten zijn op basis van half pension, waar u verschillende onderdelen kunt bij bestellen. Ter plekke krijgt u een uitgebreid Engelstalig routeboek uitgereikt met daarin alle praktische informatie en tips ter voorbereiding van uw pelgrimstocht naar Santiago.

 Klik hier voor meer info over onze individuele bedevaartstochten naar Santiago de Compostela

Meer weten over onze pelgrimstochten ?

 PS: Momenteel vindt er binnen de Kathedraal in Santiago een renovatie plaats. De Missen en de Botafumeiro zijn daar niet meer bij te wonen tot aan het begin van 2020. De Missen worden nu gehouden in de nabijgelegen kerk van São Francisco. De kathedraal blijft alleen open voor pelgrims die het graf bezoeken.

 Als u nog vragen heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw pelgrimstocht naar Santiago de Compostela.