Aarts Wandelreizen & Wandelvakanties

Authentieke wandelreis, trektocht of pelgrimstocht in Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije

Cookie beleid

Wandelen in Portugal

Aarts Wandelreizen organiseert verschillende bijzondere wandelreizen in Portugal voor wandelaars, die individueel of in groepsverband willen wandelen. De meeste reizen vinden plaats met een lokale wandelgids, maar het is ook mogelijk zelfstandig te wandelen.

Trektochten in de Algarve

In de Algarve bieden wij verschillende trektochten aan, onder andere over de 'Via Algarviana',een wandelroute van ca. 300 km van oost naar west Algarve. Hierbij kunt u over deze wandelroute wandelen in Zuid Portugal van Oost naar West.

In het zuid westen van Portugal kunt u over de Rota Vicentina wandelen, waarbij meerdere opties mogelijk zijn, zoals het Visserspadof het Historisch pad. Aan te vullen met een extra trektocht door de Algarve, en zelfs een 'Relax programma' is mogelijk, waarbij de wandeldagen over meerdere dagen worden verspreid en u meer tijd heeft om te ontspannen.

Wandelreizen in Noord Portugal

In het Noorden van Portugal bieden wij diverse wandelreizen aan door het ruige landschap en bestaat de mogelijk om de Pelgrimstocht naar Santiago de Compostela te wandelen. Hierbij zult u de pelgrimstocht zelf wandelen van Portugal naar Noord Spanje.

Wandelen in Portugal is vooral bijzonder vanwege het aangename wandelklimaat. Door de vele goedkope luchtvaartmaatschappijen is een wandelvakantie in Portugal ook nog eens zeer betaalbaar. Dat maakt het wandelen in Portugal extra mooi.

Meer weten? Neem een kijkje in het menu.

Voor reiservaringen van onze wandelaars, klik hier

Trektocht Minho - Noord Portugal