Aarts Wandelreizen, Wandelvakanties & Pelgrimstochten

Wandel een authentieke wandelreis, trektocht of pelgrimstocht in Portugal of Spanje

altBedevaart lopen naar Santiago de Compostela vanuit Portugal

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te wandelen naar Santiago de Compostela en de wandelroute 'camino de santiago' vanuit Portugal te lopen, lees dan verder.

Deze pagina geeft een overzicht van alle wandelreizen die wij aanbieden naar Santiago de Compostela, over een van de mooiste wandelroutes die er vanuit Portugal naar Spanje te vinden zijn.

Wandel de 'Bedevaart naar Santiago' 

Aarts wandelreizen organiseert verschillende wandelreizen naar Santiago de Compostela, die u individueel of in een groep kunt lopen. U verblijft in verschillende accommodaties, van eenvoudig tot redelijk luxueus en altijd op basis van half pension. 

Individuele wandelreizen naar Santiago de Compostela

Wij hebben verschillende individuele pelgrimstochten ontwikkeld van 8, 10 en 14 dagen waarbij u slaapt in 2 en 3 sterren hotels. Deze wandelreizen zijn op basis van half pension, waarbij u verschillende onderdelen kunt bij bestellen. Ter plekke krijgt u een uitgebreid Engelstalig routeboek uitgereikt met daarin alle praktische informatie en tips ter voorbereiding van uw bedevaart naar Santiago. Onze accommodaties zijn nooit in slaapzalen.

 Klik hier voor meer info over onze individuele wandelreizen naar Santiago de Compostela

Ook is er een kustvariant.

10 of 15-daagse individuele pelgrimstocht langs de kust naar Santiago de Compostela

Beide pelgrimstochten lopen van Noord-Portugal langs de kust naar het bedevaartsoord Santiago de Compostella over een deel van de Caminho Portugues. 

Deze pelgrimstochten zijn op aanvraag beschikbaar;

  • Atlantische wandelroute. In een week verkent u de prachtige en gevarieerde kustroute ten noorden van Porto.
  • Easy Coastal Camino. Met drie weken over, kunt u in een ontspannen tempo genieten van het kustlandschap, het prachtige landschap en de charmante steden en dorpen van Noord-Portugal en Spanje, zodat u tijd en energie heeft om uw omgeving te waarderen en overbelasting te vermijden. Wandeldagen met kortere afstanden, variërend van 7 km tot maximaal 18 km. Neem de tijd om te genieten van de mix van landelijke en maritieme sfeer.
  • Easy Camino in Spanje. Minder tijd beschikbaar en rustig aan doen door kleinere afstanden., dan is deze camino geknipt voor u. Hij begint in de Spaanse grensplaats Tui.
  • 8- en 12-daagse Camino langs de kust. We hebben nu naast de 15- en 10-daagse deze twee varianten, mogelijk beter inpasbaar in uw reisplannen. Een begint in Portugal, Viana do Castelo, de ander in Spanje, Baiona.

Meer weten over onze bedevaarten naar Santiago?

 

Als u nog vragen heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van uw bedevaart naar Santiago de Compostela.