Aarts Wandelreizen, Wandelvakanties & Pelgrimstochten

Wandel een authentieke wandelreis, trektocht of pelgrimstocht in Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije

altBedevaart lopen naar Santiago de Compostela vanuit Portugal

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te wandelen naar Santiago de Compostela en de wandelroute 'camino de santiago' vanuit Portugal te lopen, lees dan verder.

Deze pagina geeft een overzicht van alle wandelreizen die wij aanbieden naar Santiago de Compostela, over een van de mooiste wandelroutes die er vanuit Portugal naar Spanje te vinden zijn.

Wandel de 'Bedevaart naar Santiago' 

Aarts wandelreizen organiseert verschillende wandelreizen naar Santiago de Compostela, die u individueel of in een groep kunt lopen. U verblijft in verschillende accommodaties, van eenvoudig tot redelijk luxueus en altijd op basis van half pension. 

Individuele wandelreizen naar Santiago de Compostela

Wij hebben verschillende individuele pelgrimstochten ontwikkeld van 8, 10 en 13 dagen waarbij u slaapt in 2 en 3 sterren hotels. Deze wandelreizen zijn op basis van half pension, waarbij u verschillende onderdelen kunt bij bestellen. Ter plekke krijgt u een uitgebreid Engelstalig routeboek uitgereikt met daarin alle praktische informatie en tips ter voorbereiding van uw bedevaart naar Santiago. Onze accommodaties zijn nooit in slaapzalen.

 Klik hier voor meer info over onze individuele wandelreizen naar Santiago de Compostela

Ook is er sinds kort een kustvariant...

10 of 15-daagse individuele pelgrimstocht langs de kust naar Santiago de Compostela

Deze pelgrimstocht loopt van Noord-Portugal langs de kust naar het bedevaartsoord Santiago de Compostella over een deel van de Caminho Portugues. 

Corona: Onze collega's in Portugal houden de maatregelen n.a.v. de Corona uitbraak nauwgezet bij. Via de link kunt u de meest recente informatie lezen.

Klik op: Update Corona 

Meer weten over onze bedevaarten naar Santiago?

 

Als u nog vragen heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van uw bedevaart naar Santiago de Compostela.