Aarts Wandelreizen, Wandelvakanties & Pelgrimstochten

Wandel een authentieke wandelreis, trektocht of pelgrimstocht in Portugal of Spanje

Nieuws van Aarts Wandelreizen

Als de berg niet naar u komt... afijn, de rest is bekend. Behalve dat het op het moment van schrijven van deze nieuwsbrief niet eenvoudig is om zelf naar de berg te gaan.

Gelukkig hebben velen van u het wandelen in eigen land ontdekt, maar inmiddels wordt het verlangen naar Zuid-Europese sferen niet minder natuurlijk. Niet alleen qua natuur, maar ook qua cultuur, geluiden, geuren en smaken. Haal die geur en smaak eens in huis. Wat denkt u van een heerlijke maaltijdsoep met vis als hoofdingrediënt?

Lees meer...

De originele Camino Portugués is een lange pelgrimsroute vanaf Lissabon, door de binnenlanden van Portugal. Deze pelgrimage doet onder andere het beroemde bedevaartsoord Fatima aan, wat voor veel pelgrims de eindbestemming is. Tegenwoordig zijn er vanaf Porto en verder noordwaarts varianten te lopen met Santiago de Compostela in Spanje als eindpunt.

Lees meer...

Als u een fan bent van pelgrimroutes, dan weet u waarschijnlijk dat 2021 een Heilig Jaar is. En dat volgens de overlevering de kathedraal van Santiago gebouwd is op de plek waar het graf van apostel Jacobus is ontdekt. Dat de Galicische bevolking daar trots op is en het wil vieren blijkt wel uit alle religieuze en culturele evenementen in de stad en langs de routes. Ook in de media is er op verschillende manieren aandacht voor.

Lees meer...

Samenwerking met Luz Verde Wandelreizen

Sinds enige tijd werkt Aarts Wandelreizen samen met Richina de Jong van Luz Verde Wandelreizen. Richina zal het aanbod van reizen overnemen en uitbreiden.

Richina: ‘Guus en ik hebben elkaar leren kennen op een evenement van het Spaans Verkeersbureau. We zijn beiden lid van branchevereniging VvKR en ons enthousiasme voor Spanje en Portugal schept een band! We zagen meteen mogelijkheden voor samenwerking.’

Lees meer...