Aarts Wandelreizen

Vind uw authentieke wandelreis in Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije

Cookie beleid

 

Wandelmagazine aanbieding

 

×

Waarschuwing

Alleen een beheerder kan berichten toevoegen.

Reiservaringen Portugal

Hieronder vind reiservaringen van wandelaars die onze wandelingen hebben gelopen.

Heeft u een leuke reiservaring toe te voegen? Neem contact met ons op en wij plaatsen uw reiservaring erbij.

Terugblik van enkele Belgische 'stappers'' op hun tocht over de Rota Vicentina, september 2015

Beste Guus,

Ik was een van de medestappers van 18 tot 28 september op de Rota Vincentina.
Deze wandelreis was perfect georganiseerd! De inzet en beschikbaarheid van RAY heb ik nooit ergens anders meegemaakt!
Dikke PROFICIAT voor zo een goede organisatie.
Groeten
Jan BEGHIN

Beste Guus,

Mijn excuses voor de late reactie.
We zijn, spijtig genoeg, inderdaad terug thuis. Alles is heel vlot verlopen, ook nadat het niet meer onder de veilige vleugels van Ray was. De accommodatie en ontvangst in Aljezur was prima. De transferts stipt op tijd.
De ganse reis was perfect georganiseerd. Bovendien was het een schitterend parcours met als kers op de taart alle dagen zon! De mooiste tocht die we tot nu toe gedaan hebben.
Nogmaals onze dank aan Ray voor de prima informatie bij de start, de organisatie en de hulp onderweg.
Met vriendelijke groet,
Hugo De Backer


11/10/15
Terugblik Rota Vicentina, september 2015

Hallo Guus

Begin september hebben wij 6 dagen een klein deel van het  het Rota Vincentina gelopen. De zon scheen volop, maar  de temperaturen waren  tussen de 24 en 28 graden, waardoor het niet te warm was.

Wij startte in Sao Luis na een fantastisch  verzorgd ontbijt  van de gastheer van de B&B.Alles was perfect verzorgd, ieder dag troffen we onze bagage in de kamer, met het water en fruit voor de volgende dag. We kregen een goede wandelkaart met extra informatie en toelichting over de B&B mee.

We hebben eerst 2 dagen het Historisch pad gelopen richting de zee naar vervolgens het Fishermanpad .

Als je zoals wij gewend bent om in de bergen te lopen is dit een easy going wandelpad met prachtige uitzichten over de Atlantische oceaan. Een aanrader!

Tineke Hendriks


21/09/15
Via Algarviana, September 2015

Hallo Guus,

We zijn inderdaad weer thuis, vanaf gisteren, en hebben het heerlijk gehad.
Met name de eerste week, de wandelvakantie, vonden we geweldig. Alles was uitstekend verzorgd, vooraf al, door alle uitgebreide informatie die je ons toestuurde.
Op vliegveld Faro werden we vriendelijk ontvangen door iemand van ProAktiv Tours, van wie we nog meer informatie kregen, en door een chauffeur, die ons naar de eerste bestemming bracht. Hij wist ons onderweg al te vertellen over de omgeving.
We kwamen aan in Balurcos: een prachtige locatie in een totaal uitgestorven omgeving, waar we ook nog de enige gasten waren; een prima verblijf.
De volgende ochtend op weg voor de eerste wandeling, naar Furnazinhas. Heerlijk gewandeld, in een voor ons nieuw landschap, zonder ook maar één keer iemand tegen te komen, om uiteindelijk te arriveren in Furnazinhas. Een prachtig opgeknapt appartement, met alle ruimte en luxe die we ons maar konden wensen. Hartelijke mensen, die ons ontvingen met lekkers, en waar we ook heerlijk eten kregen. Ook het lunchpakket, de volgende ochtend, was prima.
De daaropvolgende dag kwamen we na weer een mooie wandeling aan in Vaqueiros, bij een barretje van Dona Rita. Een hele overgang, maar ook wel weer heel bijzonder om mee te maken. Met gebaren en een vertaalboekje werden we naar ons appartement verderop gebracht, dat overigens prima was. Maar om hier twee dagen te moeten zijn, zoals in ons geval, dat was te veel. De ontvangst is daar namelijk wat gereserveerd en sober. Dona Rita lijkt het er niet gemakkelijk mee te hebben, toont geen plezier en hartelijkheid, en beperkt zich tot het hoognodige. We hebben er wel lol over gehad, hoor, maar ik vond het jammer dat we daar nog eens naar terug gingen voor een tweede nacht. Als je voor deze locatie een andere zou kunnen vinden, zou dat leuker zijn.
De wandeling naar Cachopo was ook weer prachtig. Elke dag was het landschap toch weer anders, en altijd weer waren de (bijna) verlaten dorpjes een belevenis. Juist die verlatenheid, het was met elkaar echt bijzonder.
Daarop volgde de wandeling naar Parizes, voor ons ingekort tot 20 kilometer. En dat was ook genoeg. De brandende zon, het klimmen en dalen, en de vermoeidheid die zich met de dagen toch wat opbouwt, maakten dat we de laatste klim zwaar vonden. Maar de route was ook prachtig. De nieuwe eigenaars van het hotel in Barronco do Velho bleken nog niet geheel gewend aan het feit dat ze ons moesten ophalen uit Parizes; we zaten op elkaar te wachten voor het telefoontje over het vervoer naar Tia Bia. Een superleuk hotel trouwens, met heerlijk eten, vriendelijke eigenaars en een gezellige sfeer.
De laatste dag viel ons zwaar, we waren zeker vermoeid geraakt. Blij aan te komen in Salir, alwaar de transfer naar ons volgende vakantieadres aan de kust weer prima geregeld was.
De routes, de markeringen (op een uitzondering na), de transfer: alles perfect geregeld, we hebben er echt van genoten.
We vinden een dergelijke wandelvakantie een aanrader, en zullen het ook zo aan anderen vertellen. Na afloop hiervan hebben we nog een strandweek gehad, en vonden dat eerlijk gezegd lang niet zo leuk als de wandeldagen!
Dank voor alle inzet en moeite,
met vriendelijke groet,
Ludy Westra en Jannie Everhard.


18/09/15
Reisverslag Rota Vicenetina, zowel de Alentejo als de Algarve

Hallo Guus,

Inmiddels alweer een maand thuis na deze onvergetelijke vakantie.

Wat hebben we genoten. Bij het uitzoeken wat en hoe was het al een feest. De support van jou en de adviezen, niets was jou en je medewerkers teveel.

En toen we er waren liep het ook allemaal als een goed geoliede machine.

Wat een luxe om nergens over na te hoeven denken, slechts te genieten van alles wat op ons pad kwam. ’s Morgens de koffertjes in de kamer achter te kunnen laten en die dan, met het nodige water en fruit voor de volgende dag, bij aankomst in de volgende accommodatie weer op de kamer aan te treffen. De verzorgde lunches die we steeds weer meekregen voor onderweg. Heerlijk allemaal.

Vooral het eerste deel verzorgt door Ray en Marnie (Ramblin’tejano) liep echt op rolletjes. Het was ook heel prettig om hem de eerste dag te ontmoeten.

Het deel Historische pad in de Algarve, verzorgd door ProActive Tur, kende wat schoonheidsfoutjes. In tegenstelling tot het eerste deel was het voor ons wat vaag hoe het daar geregeld zou zijn. Hier werd de lunch door de accommodatie waar we op dat moment waren geregeld. Hoe het met de transfer ging was voor ons ook niet duidelijk, daar hadden we geen details over ontvangen. Helaas moesten we daardoor een duik in de zee bij Arrifana missen. De chauffeur André had een tijd doorgekregen en wij wisten van niets. Daarna ging het nog een keertje niet helemaal soepel. Toch prettig als ook de tijd van een transfer duidelijker naar de vakantieganger wordt gecommuniceerd.

De diversiteit van de accommodaties was ook heel erg leuk. Ze waren allemaal prima, maar sommigen wisten zich te onderscheiden. En dan noem ik:

Moinhos do Paneiro in Vale Seco, daar zaten we in een heel leuk huisje met terras en zijn we geweldig verwend door Pedro en Florabella. Een verzorgd diner en ontbijt op hun eigen terras. Wát een prachtige plek.

Ros dos Ventos met z’n schattige binnenplaats met fonteintje en schildpadjes en de warme broodjes ‘s morgen in de broodzak aan de deur.

Casa dos Moinhos ook speciaal maar wel veel klimmen in Odeceixe. Een superlunch kregen we daar mee, de dag erna hebben we de helft aan anderen meegegeven. Die kamer had een superdouche: ruime cabine en heerlijke harde straal. En mooi gelegen zwembad.

En tot slot Pensão das Dunas. Een heel leuke plek met een gezellig binnenplaatsje en een ontbijt, dat we niet snel zullen vergeten. We telden 16 soorten kaas, er waren warme broodjes, heel veel vers fruit uit de boomgaard en huisgemaakte yoghurt. Te veel om allemaal op te noemen.

De zwaarte van het lopen van zo’n 20 km per dag is ons alleszins meegevallen. Daarbij hadden we ook perfect wandelweer: zon met zeewindje en niet té warm.

We kijken nu al uit naar een soortgelijke wandeltocht elders.

Jullie allemaal bedankt voor deze geweldige vakantie.

Paul en Margy.


21/07/15
Verslag Rota Vicentina door zowel de Alentejo als de Algarve

Beste Guus,

We hebben een heerlijke wandelvakantie gehad. De beschrijvingen van de route en het promotiefilmpje komen helemaal overeen met hetgeen wij hebben gezien en meegemaakt. Een geweldige wandelbeleving!

Jij en ook Ray erg bedankt voor de goede zorgen. Denk hierbij aan de duidelijke informatie vooraf, het snelle reageren op vragen, het boeken van de hotels en taxidiensten, vervoer van de koffers, verzorging van de lunchpakketten, water,  fruit etc.etc.

Rest ons te zeggen dat we benieuwd zijn naar de andere wandelvakanties die door jou georganiseerd worden.

Pieter Raijmakers en Marjo Priem


11/07/15
Rota Vicentina, Juni 2015

Hallo Guus,
We zijn maandagavond thuisgekomen en genieten nog na van onze heerlijke vakantie.
We hebben een geweldige wandelvakantie gehad. Wat is dit een prachtig gebied met hoge kliffen, mooie natuur, broedende ooievaars, bloeiende planten etc. etc!!!
Wij willen jullie complimenteren met de goede verzorging rondom alle wandelingen. (locaties, lunchpakket, water, fruit, vervoer etc. etc.)
Enkele collega’s van mij zijn al erg geïnteresseerd in jullie vakantiereizen.
We gaan kijken of we voor volgend jaar via jullie een andere wandelvakantie kunnen kiezen.
Groeten
Pieter en Marjo


03/07/15
Reisverslag Rota Vicentina; zowel Alentejo als Algarve, juni 2015

Beste Guus,
Alvorens wij een reis bij Aartswandelreizen boekten, hebben wij zorgvuldig alle reiservaringen gelezen. Daarin konden wij alleen hele enthousiaste reacties lezen.
Nu wij zelf hebben ervaren hoe mooi Het historische pad is kunnen wij dit alleen maar bevestigen. De accomodaties zijn altijd keurig en netjes, soms zelf heel bijzonder door de ligging of de hele entourage.
De verzorging van het bagagevervoer, water en fruit door Marnie & Ray Gloster en de de uitgebreide omschrijving van route, ligging hotels en leuke restaurantjes zijn werkelijk geweldig.
Ook de extra etappes die door ProActiveTur met als vaste taxi-chauffeur André Fernandes was goed geregeld. Bij dit deel kregen wij het water, fruit en lunch via de hotels en werd de bagage altijd stipt geleverd bij het volgende hotels.
Wij kijken met heel veel plezier terug op een hele fijne vakantie.
Hartelijk dank hiervoor.
Bernadette en Kees-Jan Sanders


22/06/15
Rota Vicentina reisverslag Mei 2015

Dag Guus,

In de hectiek van de dagelijkse terugkerende zaken een wat late reactie terug, maar toch.

Wij hebben echt een super vakantie gehad. Mooie wandelingen, waarbij wij wel hebben moet werken in de duinen. Mooie verzorgde overnachtinglocaties. De laatste overnachtingplaats  in Odeixe was wat minder, maar geen gezeur waard.

Zoals jij weet waren  wij nog nooit in Portugal geweest. Wij gaan zeker nog een keer terug naar Portugal, om stukken historisch pad te bewandelen, maar dan waarschijnlijk in combinatie met een huurauto.

Alles was goed geregeld en sommige locaties nodigen uit, om nog een keer naar toe te gaan. Kortom complimenten voor alles en wij hebben jouw site in favorieten staan J. 

Groetjes,

Carla en Fred.


16/06/15
Rota Vicentina, Historische Pad, Mei 2015

Dag Guus,

We zijn inderdaad goed en wel terug in België.  Alles is zeer correct verlopen: de taxi's, de logementen, het bagagevervoer, de water- en fruit leveringen door Ray en Marnie,  het was allemaal perfect geregeld. Beste dank ook aan Ramblin !!  Wat de tocht zelf betreft : deze was nogal zwaar in eerste plaats door de hitte en omdat er onderweg inderdaad helemaal geen  of toch weinig schaduwrijke rustplaatsen zijn. Zoals in uw handleiding beschreven zijn sommige wegen zeer stofferig en sommige  bijna onbegaanbaar (vooral de laatste 5 km voor Odemira zijn zeer slecht want kapotgereden door bulldozers voor de eucalyptus-aanplantingen). De logementen : vooral 'Moinhos do Paneiro' (prachtig domein!), 'Casazul' en 'Corte nova de preguisa' (bij José in Sao Luis die 2 maal alleen voor ons avondmaal heeft klaargemaakt) zijn bijzonder goed meegevallen. De lunchpaketten waren algemeen OK behalve Residencial Rita (Odemira) waar we elk slechts een klein pistoleke meekregen - en dit voor een bakkerij...  De wegmarkeringen van deze tocht zijn bijzonder goed en ook de wegbeschrijving klopt volledig. De kaart die we bij het vertrek van Ray ontvingen was ook bijzonder nuttig.  Nogmaals beste dank voor de uitstekende organisatie en hopelijk tot een volgende tocht.  

Groetjes  Tony Saeys


15/06/15
Via Algarviana, Mei 2015

Wij hebben in de periode 21 mei tot 27 mei 2015 vijf wandeldagen Via Algarviana geboekt. Alles was perfect geregeld.

Het begint al op het vliegveld. We werden opgevangen door Estelle Herdeiro. We kregen van haar de nodigde uitleg, een boek met wandelkaarten overhandigd en een welkomstgeschenkje van kurk. De taxichauffeur Andre heeft ons naar het eerste overnachtingsadres gebracht in Balurcos.

De vriendelijke eigenaar had vroeger in Duitsland gewerkt, dus communicatie was geen probleem. Er was zelfs een zwembad, wat een luxe.Zijn vrouw ging een paar dagen naar Lissabon en kon dus niet voor ons koken. ’s Avonds zijn wij samen met de eigenaar naar een eenvoudig eetgelegenheid gereden en hebben daar prima eten gehad.

De wandelingen die we gemaakt hebben waren geweldig. Tijdens het wandelen leek het wel of wij alleen op de wereld waren. Kwamen op de vierde wandeldag voor het eerst vijf Portugese mountainbikers tegen.

En dat de bewoners nog heel behulpzaam zijn hebben we ook ervaren. Vroeg in de middag kwamen we bij onze overnachtingsadres in Furnazinhas aan.Geen eigenaar te bekennen. We kregen gelijk hulp van twee vrouwen die de eigenaren voor ons opspoorde. Ze hadden ons nog niet zo vroeg verwacht.Het echtpaar was super aardig. We werden echt in de watten gelegd. ’s Avonds kregen we een drie gangen diner om je vingers bij af te likken.

We kunnen terug zien op vijf prachtige wandeldagen in een mooi stukje  gastvrij Zuid Portugal.

Wiesje en Henk Jakobs


07/06/15
Reiservaring Rota Vicentina. Mei 2015

Dag Guus,

Afgelopen woensdag zijn we teruggevlogen naar Nederland, na een SUPERvakantie. Het was steeds heerlijk weer en we hebben genoten van de rust en ruimte tijdens onze wandeltocht en de prachtige vergezichten in de Alentejo. Alles volop in bloei met een geweldige diversiteit aan planten en bloemen en vogels (veel ooievaars langs de kust en zelf een paar keer een bijeneter gezien!) We zijn dus gestopt in Carrapateira waar we met gastvrouw Agnes een leuk contact hadden over haar Nederlandse afkomst. Ook in de andere overnachtingsadressen was het contact prima, met een variatie in het ontbijttafelaanbod. Vooral in Såo Luis, Arrifana en Carrapateira was die het meest uitgebreid. Trouwens, zoals je in onderstaande mail beschreef door wie we in Såo Luis opgehaald zouden worden, klopte niet. Er stond een vriendelijke taxichauffeuse die ons naar het eerste overnachtingsadres ging brengen. Toen we aangaven, dat zij ons eerst naar een eetgelegenheid zou brengen en ons daarna weer zou ophalen (conform afspraak) konden we dat gemakkelijk afspreken (ze sprak weliswaar geen Engels) maar was het dus niet aan haar zo doorgegeven. Ook de service die Marni en Ray boden, was prima; leuke mensen (we kwamen ze onderweg ook nog een paar keer tegen en ze stopten om te vragen hoe het ging).

In Carrapateira zijn we opgehaald door familie die in de omgeving van Loulé woont; samen met hun hebben we in 4 dagen de omgeving verkend en dat was genoeg: wat een verschil met de Alentejo! Het sleutelwoord is 'toerisme'. Ik heb je naam aan een aantal mensen doorgegeven, dus wie weet.....

Met vriendelijke groet, Anja en Juul


02/06/15
Rota Vicentina, een terugblik Mei 2015

Hoi Guus,

We hebben er nog een week Portugal aan vast geplakt, dus we zijn gisteren pas weer thuis gekomen. Alles was perfect geregeld. Dank daarvoor. We hadden geboekt vanwege het Visserspad, maar de 2 dagen historisch pad hadden we niet willen missen. Mooi gebied met enorme bloemenzeeen. In Cercal hebben we in het door het hotel aangeraden restaurant lekker gegeten. Zoals in de reispapieren stond werd er van alles op tafel gezet incl boerenkoolsoep. Maar het smaakte goed en kostte niet veel. De dagen aan de kust stonden als zwaarder te boek, maar het was prima te lopen. Frank had bijna geen zand in zijn lage schoenen, maar ik bleef maar legen...De hotels waren prima en ook makkelijk te vinden. Sowieso heb ik nog nooit een route gelopen die zo goed is aangegeven. Als we aankwamen stonden het water, fruit en mueslireep al klaar. De aangegeven hoeveelheid water van 1,5 l vond ik wel weinig. Ik neem zelf altijd meer mee en dat was zeker op de langere dagen wel nodig. De laatste dag in Azenha do Mar zou er een restaurant zijn. Deze is pas in juni open. Gelukkig hadden we zelf wat meegenomen. Kortom, een geweldige vakantie gehad!

Groetjes Suzanne

 

 


02/06/15
Rota Vicentina, 3 deelneemsters, Mei 2015

Beste Guus,

 
Het stond al op het programma om enige feed back te verzorgen over onze wandelweek te Portugal.
'T is eigenlijk een beetje saai want we hebben alleen maar lofuitingen en geen kritische noten.
 
Het te lopen traject was gevarieerd en meer dan prachtig. Mooie maand dat wij er waren met een en al bloemenpracht, heerlijke geuren en volop broedende ooievaars.
De accomodaties waren gevarieerd en allemaal prima. De eerste overnachting in S. Luis was een toppertje qua lokatie en zeer aimabele eigenaar.
Het bagagevervoer was uitstekend geregeld. De tassen stonden iedere avond op ons te wachten op de kamers zelf. Dus enig sjouwwerk met bagage de trap op was niet onze taak maar hoorde tot  Ray zijn takenpakket. Wij mochten in deze niets doen en ik al zeker niet. Water en fruit lagen altijd klaar op de kamer.
 
Ikzelf heb denk ik de helft van het traject mee kunnen lopen. Er was een korte, makkelijke dag en die heb ik in zijn geheel meegelopen. Een dag hebben we het bootje genomen om de rivier over te steken en dat scheelde ook weer bijna 5km. dus ook een wandeldag. En Ray en Marly hebben me een keer bij de pub afgezet vanwaar ik kon aanhaken bij het wandelgezelschap.
In ieder geval dachten Ray en Marly iedere dag mee wat het beste wandelplan zou zijn voor mij. 
We hadden regelmatig contact per telefoon en ze waren er altijd op de afgesproken tijd.
Dus we hebben eruitgehaald wat erin zat en ze waren allebei geweldig.
 
Tot slot nog een klein puntje ter overweging. Zowel mijn reismaatjes , evenals Harrie en Marga [ zij liepen ook via jullie organisatie] hadden het fijn gevonden als er een rustdag zou zijn geweest. En dan zou Milfontes wel een leuke stek zijn.
 
Guus dank voor je extra inspanningen inzake mijn aangepast programma, het was een heerlijke tijd.
 
We benaderen je beslist nog een keertje voor een wandelreis.
 
Vriendelijke groet ook namens de zusjes de Mol.
Marie José

02/06/15
Terugblik Rota Vicentina, Mei 2015

Beste Guus Het heeft even geduurd, onze PC was gescrashed,. maar we hebben een superleuke vakantie gehad, heerlijk gewandeld maar het was wel zwaar, zeker de etappes langs de kust door het mulle zand was heel zwaar en is niet voor iedereen weggelegd. het wassen is ook nog gelukt op onze rustdag in het hotel in Odeceixe, voor 1.40 euro  waar tref je dat nog. het vervoer van de koffers ging allemaal goed, op een gegeven moment hadden we geen geld meer en de pinautomaat was leeg, maar we mocht in het hotel eten op de pof en het geld via Ray , die het vervolgens weer naar het hotel bracht. Geweldig.

Leuk land, prachtige omgeving , was natuurlijk ook de tijd van het jaar, alles in bloei.we gaan het zeker nog een keer doen

gr lina bottelier


25/05/15
Indruk gehele Rota Vicentina, Mei 2015

Beste Guus,

Wij hebben een perfecte vakantie gehad! Zie, kortheidshalve, bijgaand het 'doe-verslagje' (de wandelingen) en het 'denk-verslagje' : wat opgedane indrukken.

Alles was goed georganiseerd en alle accommodaties waren ook heel prima; enkele vond ik zelfs buitengewoon mooi.

Over de mensen bij/van de accommodaties ook niets dan lof (het helpt vast ook een beetje dat het nog voorseizoen is en ze nog niet 'overlopen' worden..)

Ray en z'n collega (Shelly?, Mandy?) hebben we ook ervaren als hele zorgzame mensen.

Hr. dank + groet, ook van Peter,

Cock Hazeu


25/05/15
Impressie Rota Vicentinan, Mei 2015

Dag Guus,

We zijn terug in België na een fantastische hike.

Het vertrek was eventjes spannend wegens de staking van TAP maar onze vlucht van zondagmorgen was niet afgelast: dus alles OK;

Veel dank voor de perfecte organisatie (taxi, hotels, enz.).

De tocht zelf was heel mooi: een aanrader.

Overigens blij verrast over het goedkope leven in Portugal.

Wil je ook Ray danken: de ideale organisator.

We hebben schitterend weer gehad (soms iets te warm, maar beter zo).

Ik zal je zeker aanbevelen aan geinteresseerden.

Vriendelijke groeten

Luc


25/05/15
Verslag oostlijke Via Algarviana van 19 tot 28 april 2015


Wij hebben van 19 tot 28 april mogen genieten van de landelijke Algarve ver van alle toeristendrukte. Het weer speelde wel mee want het was voornamelijk zonnig of licht bewolkt, ideaal wandelweer.
Het pad, de GR 13, is overal perfect bewegwijzerd, je moet echt een ‘oen’ zijn om verloren te lopen. We werden vanaf de eerste dag in Alcoutim verwend met lekkere streekgebonden maaltijden, een goede accommodatie en een vriendelijk onthaal.
Onze voorkeur gaat naar de landelijke pensionnetjes zoals in Vacqueiros, bij Rita. Zij regelde alles in eentalig Portugees, toverde een voedzame maaltijd zonder veel poespas op tafel en we verbleven in een mooie fris ingerichte kamer, meer moet dat niet zijn.
Op andere plaatsen kwam er meer info en cultuur aan te pas zoals in Balurcos en Furnazinhas. Ook het onthaal en de maaltijden in Salir, Casa da Mae, waren puur verwennerij. De hotelletjes waren eveneens in orde, maar gastenkamers bieden juist een tikkeltje meer couleur local.
Hopelijk brengen zulke wandelinitiatieven wat leven  in  de  dorpjes vol oude mensen want anders ziet het er niet zo goed uit voor de streek binnen een aantal jaren.
Wij dromen al van een westelijke Via Algarviana.
Anita en Toon


19/05/15
Terugblik Rota Vicentina Algarve

Dag Guus

We hebben ontzettend genoten van het hele verblijf: de tocht, de verblijven, het bagagetransfert, de transfert van en naar de luchthaven - de Portugese gastvrijheid en hartelijkheid - het mooie landschap ...

Zeker en vast voor verdere uitbreiding vatbaar.

Dank voor de puike organisatie

Mvg Rosemarijn en Johan


19/05/15
Reiservaring Rota Vicentina

Guus, Wij hebben een fantastische vakantie gehad, dank voor al het regelen.

De organisatie ter plekke was keurig geregeld met Ray en Marnie, wij hebben hun maar een keer ontmoet, maar het feit dat alle bagage etc altijd keurig klaarstond in het nieuwe overnachtingsplaats  geeft aan dat alles prima gewerkt heeft.

De natuur en de wandeltochten zijn adembenemend mooi en we hebben genoten!

Jouw reisbeschrijving vanaf het vliegveld naar de bus halte was prima.

Onderweg Aarts Wandelreizen nog aanbevolen aan een Belgisch echtpaar wat dagelijks beslommeringen had om bagage per taxi te laten vervoeren.

Nogmaals dank en misschien tot horens

Harry


19/05/15
Verslagje Rota Vicentina

Dag Guus,

Wij hebben het erg naar onze zin gehad, alles was prima voor elkaar!

Groet,

Annelies.


19/05/15
 
Powered by Phoca Guestbook